Disclaimer

Algemeen

goedkoopste-autoleningen.be, hierna te noemen De website, verleent u hierbij toegang tot https://goedkoopste-autoleningen.be (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door De website en derden zijn aangeleverd. De website behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Deze website is voor alle wezens die op zoek zijn naar een autolening. We geven vergelijkingen van verschillende banken en bieden daarnaast de mogelijkheid om de lening te gaan simuleren.  Advies om de goedkoopste autolening krijgt u bij ons.  Voor de rest wensen wij ons niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele onjuistheden op de website. We doen ons best om de lezer correcte informatie mee te geven, maar met jullie hulp kunnen we het misschien nog verbeteren. Staat er daaarom een foutje ergens of is er iets waaraan u twijfelt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De website.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De website. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De website, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

css.php