Alphacredit wordt Cetelem

cetelem-logo

Door: Wout Jacobs
12 OKTOBER 2014 – 15u30
Artikel geschreven naar aanleiding van naamsverandering AlphaCredit.

Alphacredit zal vanaf 15 oktober 2014 verdergaan onder de naam Cetelem. Cetelem is, net zoals AlphaCredit dat was,  een merk van de BNP Parisbas group. AlphaCredit was al gedurende lange tijd voortrekker van de goedkoopste autoleningen voor nieuwe wagens. De lage tarieven zouden naar verluid niet wijzigen.  De bedoeling van de naamsverandering is niet zozeer om een ander beleid te gaan voeren, maar met Cetelem wil BNP komaf maken met het ‘kleine’ imago van AlphaCredit.

Met vestigingen in 20 landen en tienduizenden tewerkgestelden is Cetelem niet klein te noemen. Voor België zullen 350 financieel experts worden ingezet die projecten van klanten  meehelpen realiseren en steunen. Ook voor autoleningen of motorleningen kunnen we voortaan terecht bij Cetelem.

Voor ons valt het vooral op dat de website van Cetelem een pak eenvoudiger is geworden dan voorheen. U kunt een lening rechtstreeks simuleren vanaf de startpagina op de website. Daarnaast wordt de bezoeker niet overladen met oneindig veel overbodige informatie. Een autolening aanvragen doe je voortaan in 3 eenvoudige stappen welke duidelijk worden op de website. Het groen mannetje is de mascotte van de bank die je met plezier wegwijs maakt doorheen uw aanvraag.

De simulator is goed bereikbaar op de website, maar ziet er wel anders uit als op de meeste websites. Op zich geen slechte zaak want de nieuwe simulator werkt voortaan ook op tablet en mobiel. Als de eigenwijze manier van Cetelem zal aanslaan bij de consumenten is nog maar de vraag. Wij zijn alvast overtuigd.

Heeft u een lening nodig voor een nieuwe wagen of motor; Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Cetelem

autolening-aanvragen-desktop-cetelemGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikel Navigatie

css.php
HelloBank lening voor tweedehandswagens

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van de HelloBank autolening introductie. Sedert juni 2014 kunnen consumenten ook bij HelloBank terecht...

De autolening terug in opmars

Door: Wout Jacobs DINSDAG 27 mei 2014 -  10:32 We hebben er reeds over gespeculeerd na het autosalon, maar nu...

Close