HelloBank lening voor tweedehandswagens

Hello bank header-logo
Dit artikel is geschreven naar aanleiding van de HelloBank autolening introductie.

Sedert juni 2014 kunnen consumenten ook bij HelloBank terecht voor  autoleningen. De online-bank richt zich met de autolening voornamelijk op de Tweedehandsleningen. Dat is een goede zaak voor de consument. Hieronder een toelichting van de HelloBank-troeven.

Pobleemstelling:

De zoektocht naar een geschikte lening voor de auto die u graag wilt kopen, is vaak een vervelende klus. Zeker als de laagste prijs een must is. Personen die zoeken naar een lening voor een nieuwe wagen merken dat er een gigantisch aanbod beschikbaar is. Mensen die echter zoeken naar leningen voor tweedehandswagens stuiten vaak op weinig transparantie. De meeste banken maken onnodig veel onderverdelingen gaande van de herkomst, particulier/garage, tot de leeftijd van de wagen of de huidige kilometerstand. Naast voorgaande factoren zijn vaak ook de looptijd en geleende bedrag een spelende prijsfactor. Bij elke categorie hoort natuurlijk een verschillend tarief, waardoor het enkel moeilijker wordt voor de consument.

HelloBank Oplossing:

De tweedehandslening van HelloBank maakt definitief komaf met alle rompslomp. Via twee categorieën, twee tarieven, enkel online verkrijgbaar en de snelste service dankzij telefonische helpdesk. HelloBank heeft geen inloopkantoren waardoor de consument geniet van lage tarieven dankzij de kostenbesparing op dure gebouwen, chique zeteltjes, bedienden etc. Naast de voordelen van het online bankieren mag de consument vertrouwen op de juiste kennis van zaken; doordat HelloBank is opgericht vanuit de BNP Paribas Group.

4 mogelijkheden

In totaal heeft HelloBank vier autoleningen in het aanbod. Naast Twee tweedehandsleningen is er ook nog een eco-groene autolening en natuurlijk een lening voor nieuwe wagens. De respectievelijk eerste twee soorten leningen zijn interessant om af te sluiten bij HelloBank. Voor nieuwe wagens liggen de tarieven iets boven het gemiddelde.  Hieronder een overzicht van de vaste tarieven bij HelloBank.

Tweedehandswagen >2 jaar: 4,80% JKP
Tweedehandswagen  <2 jaar: 3,60% JKP
Autolening nieuwe wagen: 3,60% JKP
Groene autolening (ecokrediet): 2,60%

 

Hello Wie ?

HelloBank is een bank met een missie. In tegenstelling tot banken zoals BeoBank, die zich richten op meer en beter persoonlijk contact, gaat HelloBank een andere richting uit. De tijden waarin  we even de bank voorbijgaan om een overschrijving te voldoen zijn voorbij. 95%* van de bevolking, die nog kredieten afsluit, maakt gebruik van online bankieren. Bij HelloBank krijgen we niet het beste van 2 werelden, maar wel het beste van één wereld; namelijk online bankieren. Door de sterke focus op voornamelijk jongere mensen, hoopt BNP Paribas op een toename van online aanvragen in de toekomst. Het is niet de eerste online bank van BNP: AlphaCredit is ook een dochter van BNP, maar bij deze bank ligt de doelgroep in België nogal algemeen. AlphaCredit heeft de goedkoopste autolening voor nieuwe wagens, terwijl HelloBank nu de goedkoopste is voor tweedehandswagens. De eerste auto van jongvolwassenen zijn dikwijls tweedehands. Hiermee dat we stellen dat HelloBank meer naar jonge mensen grijpt.2 Thoughts on “HelloBank lening voor tweedehandswagens

  1. Man Annita on augustus 21, 2014 at 7:17 am zegt:

    Ik koop een tweedehands auto ik zou 5000 euro nodig hebben hoeveel bedraag het maandelijks afbetaling

  2. goedkoopste autoleningen on augustus 28, 2014 at 2:48 pm zegt:

    Hoi Annita

    De maandelijkse afbetaling kan eenvoudig worden berekend via de website van HelloBank Zelf. https://goedkoopste-autoleningen.be/go/vergelijk-autoleningen-en-kredieten/hellobank
    Bijvoorbeeld: U leent 5000 euro voor een tweedehandswagen ouder dan 2 jaar. U kiest voor een termijn van 24 maanden. Dan zal u 218,68€/maand moeten afbetalen gedurende 24 maanden. Op het einde van de rit zal u dan 248,32 interest hebben betaald aan de bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikel Navigatie

css.php
De autolening terug in opmars

Door: Wout Jacobs DINSDAG 27 mei 2014 -  10:32 We hebben er reeds over gespeculeerd na het autosalon, maar nu...

Kies de juiste looptijd voor uw lening

Het belang van de looptijd wordt vaak onderschat. Zomaar kiezen voor de looptijd die het beste uitkomt, komt sommige mensen...

Close