Cetelem zakt, maar Beobank overtreft

Vrijdag (13de) heeft Cetelem naar aanleiding van het autosalon de tarieven verlaagd. Een autolening voor een nieuwe wagen is van 2,25% JKP naar 1,79%JKP gedropt.  Ik wou nog wachten met het schrijven van een update, omdat het een jaarlijkse traditie is dat Beobank alle rentedalingen overtreft. En jawel… Dezelfde dag nog, op vrijdag 13 januari rond 19 uur, heeft Beobank teruggeslaan met een rentedaling naar 0,89% JKP !  Vrijdag de 13de is dan misschien wel een ongeluksdag, maar niet voor personen die nog op zoek zijn naar een autolening voor een nieuw voertuig.

Autolening simulatie voorbeeld

autolening simulatie Beobank Via de autolening simulatie op de website van Beobank, is een eenvoudige berekening snel gemaakt.  Voor een autolening van €10 000 over 36 maanden bedraagt de totale kostprijs nog slechts €138 (met 0,89% JKP). Ter vergelijking: diezelfde autolening kost nu bij Cetelem €275 met een tarief van 1,79%JKP. De autolening van Beobank is in dit geval de helft zo duur als die van Cetelem. In ieder geval zijn beide tarieven uitzonderlijk laag. Beobank zal dit tarief vermoedelijk nog aanhouden tot begin maart van dit jaar. Daarna gaan de prijzen opnieuw omhoog.

Simuleer uw eigen autolening hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikel Navigatie

 
css.php
Naar welke bank ga jij

Elke dag helpt deze website een 100 tal mensen met het kiezen van de goedkoopste autolening. Om jouw keuze eenvoudig...

Beobank daalt historisch laag

Door: Wout Jacobs 09 Januari 2016 – 07u30 Artikel geschreven naar aanleiding van de rentedaling van Beobank naar 0,99 %...

Close