[Rentewijziging] AlphaCredit autolening vandaag 300% duurder!

[Update: 6 april 2013 13:03] We hebben gisteren Alphacredit hierop aangesproken en vandaag is de rente teruggezet naar 3,49% JKP.
Lees meer hierover in ons laatste bericht

[Laatste update: 5 april 2013]

Om vermoedelijk startegische redenen staat de JKP van AlphaCredit 3 maal hoger als aangegeven in hun advertenties. Alphacredit beweert de nr1 goedkoopste autolening in België te kunnen bieden, deze bewering was correct totdat ze vandaag hun rentevoeten wijzigen van 3,49% naar 10,5% !!

Op deze manier wordt citibank een van de goedkoopste aanbieders van het moment, met een JKP van 3,99% over min of meer alle termijnen. Onze redactie tracht uit te vissen wat er gaande is, en we laten zo snel mogelijk weten wanneer de rente opnieuw daalt. Maar we verachten niet onmiddelijk een wijziging. Als u snel een autolening nodig heeft raden we aan om eens een kijkje te nemen op de website van citibank.

We zullen nog even wachten met onze tarieven aan te passen op de website totdat we er zeker van zijn dat het permanent zo blijft .

Alphacredit heeft niet meer de goedkoopste autolening van België.
De goedkoopste autolening van het moment kunt u online aanvragen via de website van citibank. tegen een rente van 3,99%.
Simuleer de goedkoopste autolening van het moment online via de website Citibank

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Artikel Navigatie

css.php
Zelfs in het weekend een autolening aanvragen

Het is weekend en u wilt een  autolening aanvragen, maar de banken zijn gesloten! .... Geen enkel probleem want online...

Nog 2,95% tot morgen bij AlphaCredit

Haast u ! actie nog tot middernacht autolening aan 2,95% ! De banners zijn middels al aangepast, maar u kunt nog tot...

Close