Autolening van Beobank steeds populairder

[Laatste update: 27 augustus 2014, 05:02 ]

De goedkoopste autolening mag dan wel van AlphaCredit zijn, we zien de laatste tijd dat meer mensen kiezen voor het autokrediet van Beobank. Sinds de rentedaling, van 2%,  die Beobank heeft doorgevoerd, vragen opvallend meer mensen een lening online bij Beobank. Met een JKP van 3,99% is deze bank nog niet de goedkoopste, maar blijkbaar wel de bank die het beste evenwicht kan bieden in prijs-kwaliteit. Tijdens een kleinschalige ondervraging zijn we te weten gekomen waarom men sneller kiest voor Beobank.

Autolening Alpha Credit

 

 • 3,49% Jkp
 • Minder transparant
 • Goedkoopste in België
 • Eenvoudig online aanvragen
 • Duidelijke offerte na online aanvraag
 • Gratis en vrijblijvend online aanvragen
 • Online aanvraag in ca. 7 min.

Autolening Beobank

 

 • 3,99% Jkp
 • Transparant
 • Beste verhouding prijs kwaliteit
 • Meest vertrouwde bank
 • Snelste online service
 • Gratis en vrijblijvend online aanvragen
 • Online aanvraag in ca. 5 min.

 

Vertrouwen is belangrijk

Bij een groot deel van de ondervraagden is gebleken dat vertrouwen belangrijker is dan de laagste prijs. Beobank is een bank met veel ervaring (actief sinds 1812) en is nog nooit negatief in het nieuws gekomen. AlphaCredit daarintegen is voor veel bezoekers een bank waarvan ze nog nooit hebben gehoord. wanneer we uitleggen dat AlphaCredit een dochterbedrijf is van BNP Paribas onstaan er gemengde gevoelens. Door het  ganse gedoe tijdens de overname van Fortis door BNP Paribas is het vertrouwen bij sommigen nog ver te zoeken. Wij kunnen u zeggen dat BNP Paribas vandaag gezond genoeg is om zelfs de klanten bij AlphaCredit  kwalitatief verder te helpen. Ik zou zelfs durven zeggen dat Alpha Credit betere service kan bieden dan Beobank omdat Alpha Credit zich enkel focust op consumentenkredieten waaronder de lening voor een nieuwe wagen, occasie, motor of mobilhome.  Bij Beobank zit alles onder een koepel. Het voordeel is dan wel weer dat Beobank verschillende kantoren heeft waar u kunt langsgaan bij eventuele onduidelijkheden.  Ook is de website van Beobank transparanter. Je ziet er onmiddellijk hoeveel de totale interesten kosten en hoeveel je maandelijks zult moeten betalen.

Een autolening online laten berekenen bij Beobank is kinderspel

Een autolening aanvragen kan tegenwoodig erg eenvoudig en snel. Via de website van Beobank kunt u binnen de 15 minuten een vrijblijvende aanvraag indienen. Het enige wat u nodig hebt is uw toetsenbord, muis, identiteitskaart en uw gezond verstand. Na de aanvraag zult u binnen de kortste tijd een email ontvangen waarin de beste formule wordt voorgesteld. Een deel van onze ondervraagden zei dat Beobank zelfs een lagere JKP kon aanbieden dan dat er op de website stond. Vermoedelijk doordat ze zelf reeds klant waren. Enkele van onze ondervraagden waagden zich eraan om een aanvraag in te dienen bij beide banken. Bij Alpha Credit en Beobank. Ze konden ons allemaal vertellen dat Beobank sneller reageert.

€10 000 lenen in 48 maanden

Als we even een voorbeeld nemen;  U wilt 10 000 euro lenen en terugbetalen in 4 jaar (48 maanden). Bij Beobank zult u €225,42 euro per maand betalen. Over het volledige termijn van 48 maanden bent u 820,16 euro kwijt aan interesten voor de bank.
Bij Alpha Credit zult u €223,27 betalen per maand. Over het totale termijn heeft u €716,96 euro interest betaald.
Als we nu het verschil maken heeft u bij AlphaCredit €103,20 uitgespaard aan rente over 4 jaar, dat maakt dat u bij Alpha Credit €25,80 per jaar minder kwijt bent. Dit bedrag gaat voor velen niet op tegen het idee dat Beobank verschillende kantoren heeft, dat de bank veiliger, sneller en betrouwbaarder is.

Aan u de keuze

Het is niet gemakkelijk natuurlijk. Naast het feit dat we hier slechts de twee meest populaire banken hebben besproken zijn er nog banken waarbij u kunt aankloppen voor uw autofinanciering.
Om het niet moeilijker te maken dan het al is, kunt u best stellen dat deze twee de meest geliefde banken zijn voor autoleningen. U kunt online en vrijblijvend een aanvraag indienen en dan beslissen waarvoor u kiest. Heeft u vertrouwen in beide opties. Kies dan voor Alpha Credit. Kiest u liever voor zekerheid of de mogelijkheid tot een persoonlijke ontmoeting met uw kredietverstrekker => Meer vertrouwen. Kies voor Beobank.

 

 One Thought on “Autolening van Beobank steeds populairder

 1. Geert on maart 17, 2013 at 6:54 pm zegt:

  Ik heb gisteren dankzij dit bericht mij laten overhalen om toch voor citibank te kiezen. Op dit moment nog geen spijt van. Na de online aanvraag heb ik snel erna mijn offerte ontvangen. Ik ben overtuigd dankzij de gepersonaliseerde service. Een aanrader dus.
  Natuurlijk heb ik geen ervaring met AlphaCredit, maar voor mij mag het inderdaad iets meer zijn voor goeie service

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikel Navigatie

css.php
[Rentewijziging] AlphaCredit autolening vandaag 300% duurder!

[Laatste update: 5 april 2013] Om vermoedelijk startegische redenen staat de JKP van AlphaCredit 3 maal hoger als aangegeven in...

Zelfs in het weekend een autolening aanvragen

Het is weekend en u wilt een  autolening aanvragen, maar de banken zijn gesloten! .... Geen enkel probleem want online...

Close