Autoleningen vergelijken

Kredietinstelling
JKP
€10 000 in 4 jaar
Aanvragen

1,29%
213,83€ /maand Online simulatie

2,25%
217,94€ /maand Online simulatie
2,99%221,12€ /maand Online simulatie
2,59%219,4€ /maandVia kantoor
9,99%251,52€ /maand Online simulatie
Doorklikken naar autolening!
2,70%219,88€ /maandVia kantoor
5,90%233,69€ /maand Online simulatie
2,95%220,95€ /maandVia kantoor
3,70%224,18€ /maandVia kantoor
9,95%251,34€ /maandVia kantoor
2,50%219,02€ /maandVia kantoor

DHB Bank Autolening
5,60%232,39€ /maandVia kantoor

Axa Autolening
1,85%216,23€ /maandVia kantoor

BPost Autolening de postBpost
1,95%216,66€ /maandVia kantoor
Kredietinstelling
JKP
Aanvragen
Rentevoeten van toepassing bij aankoop van voertuig -2 JAAR bij PARTICULIER OF -3 JAAR bij GARAGE
1,29% Online simulatie
Onderdeel van BNP Paribas Fortis2,25% Online simulatie
Rentevoeten van toepassing op wagen +3 JAAR bij GARAGE
Onderdeel van BNP Paribas Fortis3,90% Online simulatie
Rentevoeten van toepassing bij PARTICULIERE VERKOOP op voertuig -3 JAAR
Onderdeel van BNP Paribas Fortis2,25% Online simulatie
6,40% Online simulatie
Rentevoeten van toepassing bij PARTICULIERE VERKOOP op voertuig +3 JAAR
3,99% Online simulatie
10,50% Online simulatie

Waarom Vergelijken

Waarom autoleningen vergelijken ?

Door een autolening te vergelijken kunt u er zeker van zijn dat u de goedkoopste autolening heeft. Of op zijn minst de goedkoopste autolening van België. Tijdens het vergelijken van autokredieten kun je merken dat er soms aanzienlijke verschillen zitten tussen de percentages. De banken met de laagste percentages of laagste jaarlijkse kostenpercentage zijn dan ook de beste om een autolening bij aan te gaan. Elke bank moet zich focussen op bepaalde producten. Niet alle banken willen perse autoleningen verkopen. Sommige banken specialiseren zich liever in andere diensten  waardoor ze de percentages voor autokredieten optrekken. Er zijn nog steeds mensen die een autofinanciering aangaan zonder te vergelijken, met alle gevolgen van dien. Door verschillende aanbieders naast elkaar te zetten kunt u op termijn een aardige som geld besparen. Zeker wanneer we spreken over 5% JKP over 5000 euro. Dat maakt 250 euro per jaar besparen. Wij hebben ervoor gezorgd dat u met een zeker gevoel kunt starten aan de zoektocht naar de goedkoopste autolening.

Hieronder staat er een tabel om het u gemakkelijk te maken, maar naast deze tabel hebben we ook nog een tal van artikelen geschreven boordevol tips en weetjes die u kunnen helpen bij het vergelijken van een autolening.

Hoe een autolening vergelijken

Hoe een autolening vergelijken

Om autoleningen met elkaar te gaan vergelijken kunt u het best  kijken naar het  jaarlijkse kostenpercentage. Dit cijfer geeft een weergave van hoeveel kosten er per jaar zullen zijn ten opzichte van het geleende bedrag. Administratiekosten en alle andere kosten zitten verrekend in dit percentage, maar er zit een adder onder het gras. In het geval van een ballonlening betaalt u elke maand slechts een forfaitair bedrag. U krijgt de afrekening pas op het einde van de looptijd. Met andere woorden. Wanneer u een balloncontract autokrediet heeft gekozen over twee jaar en de JKP is 2%, dan is die 2% berekend op het eerste jaar. Wanneer je de JKP op het laatste jaar zou berekenen zul je een veel hoger percentage uitkomen, want de eindafrekening zit daar ook nog bij.  Doordat de meeste autoleningen op afbetaling zijn, kunnen we in onze vergelijking afgaan op het jaarlijkse kostenpercentage of JKP zonder problemen.

De percentages weergegeven in de tabel zijn de laagst mogelijke rentes die elke bank als basis gebruikt. Autoleningen zijn vaak gebaseerd op een persoonlijk profiel van de klant bij de bank. De percentages hierboven zijn slechts richtcijfers die de banken meegeven. De  banken met een lagere basisrente zullen over het algemeen dus ook wel effectief de laagste rente aan u kunnen bieden. Om een optimale berekening te kunnen simuleren op deze site; hebben we een aantal cijfers nodig. Ga naar de simulator en bereken de  goedkoopste autolening die aansluit op uw behoeften.

css.php