Soorten autoleningen

De banken bieden leningen vaak aan onder drie verschillende categoriën. U kiest welk soort autokrediet u wenst.

  1. Lening voor nieuwe auto
  2. Lening voor tweedehandsauto
  3. Lening voor Mobilhome
Naast dit hebben we ook nog soorten autoleningen in de vorm autokredietvormen

Er zijn meer mogelijkheden dan enkel lenen, heeft u al eens nagedacht over een goedkope auto leasen ? Betaal een vast bedrag en u hoeft zich verder van niets aan te trekken. Alle kosten zijn verwerkt in het leasecontract.

Lening nieuwe wagen

naar top

Het hoofddoel van deze site, u de goedkoopst mogelijke lening aanbieden voor uw auto. 87% van de wagens die wordt gekocht in België en Nederland is via een lening. Een lening heeft ook een voordeel, fiscaal voordelig. Verder betekent lenen ook meer betalen. De meeste mensen kunnen niet zomaar 25 000 euro uit kun zak schieten. Wist u trouwens dat dit de gemiddelde kostprijs is voor een nieuwe auto. De leningen voor de nieuwe wagen staan netjes vergeleken in een tabel op de pagina, vergelijk auoleningen . Wanneer u het voordeligste tarief heeft gevonden kunt u naar de simulatorgaan om u lening te laten berekenen. Let wel: alle weergeven rentevoeten zijn de laagste rentevoeten die we konden vinden bij die bank. Vaak worden er voor ander leenbedragen hogere rentes voorgesteld. Laat u niet misleiden banken willen gewoon het liefste leningen uitkeren binnen het tarief met hun laagste rente. Voor andere bedragen kunt u gerust ook dezelfde rente afdwingen met de tips op deze pagina. Onderhandelen is de boodschap !

Lening tweedehandsauto

naar top 

De lening voor een tweedehandsauto is niet noodzakelijk anders dan een gewone autolening. Soms kan het gebeuren dat de rente wat hoger ligt, vaak komt dit gewoon omdat het geleende bedrag lager ligt dan voor een nieuwe auto. Het heeft natuurlijk zijn voor en nadelen. Op onze website kunt u via onze simulatoreen up-to-date simulatie maken van de tweedehandslening voor uw auto. Vaak willen banken ook het aantal kilometers kennen en de leeftijd van de wagen. Natuurlijk weet u ook dat er meerdere factoren kunnen zijn waarop u beter kunt letten bij de aankoop van een tweedehandswagen. De autolening voor tweedehands wagen kunt u hier simuleren. Weet u nog niet goed waar u beter eens naar kijkt voordat u een tweedehandsauto koopt, lees dan dit artikel over, checklist aankoop tweedehandsauto.

Lenining Mobilhome

naar top

Een mobilhome is als een tweede huis kopen, er komt veel meer administratie bij kijken en is bijgevolg soms fors duurder, maar laat u niet afschrikken. De goedkoopste autolening voor uw mobilhome zit verwerkt in onze simulator. We hebben ze niet opgenomen in de vergelijkingstabellen omdat die enorm kunnen schommelen. De simulator simuleert de huidige kredietwaarde op basis van verschillende variabelen op de huidige automarkt. Maak dus snel de simulatie op de pagina simuleer autolening en kies mobilhome of klik hier.

Verschillende soorten autoleningenEr zijn een aantal opties bij het aangaan van een autokrediet

Onderhandelen met de verkoper en u niet in het zak laten zetten ! Onderhandelen is steeds de boodschap, zowel bij de aankoop van de nieuwe auto als bij het zoeken naar de goedkoopste lening

css.php