Autolening kiezen in 5 stappen

De beste autolening kiezen met de laagste tarieven is geen simpele opdracht. Wij geven 5 eenvoudige stappen gebaseerd op Testaankoop die u kunnen helpen met het kiezen.

  1. Vergelijk de verschillende tarieven van de banken online via een kostensimulatie. U kunt op onze website een kostensimulatie doen volgens de tarieven die de banken aan nieuwe klanten aanbieden.
  2. Ga naar  verschillende banken met de uitkomsten van  de simulatie.  Onderhandel over het laagste tarief. Vaak kunt u beter onderhandelen met een bank waar u een trouwe klant bent. Vaak krijgen goeie klanten een voordeliger tarief. Ook betekent het niet altijd dat eenzelfde bankkantoor dezelfde voorwaarden geven. Probeer dus meerdere kantoren van zelfde bank.Vraag voor tarieven van verschillende looptijden en leenbedragen.
  3. Vraag zeker telkens naar het SECCI-document (sikkie uitgesproken) of zijn minst naar een offerte met volgende gegevens: Kredietvorm, looptijd, eventueel voorschot, bedrag van alle afbetalingen en het JKP)
  4. Doe dezelfde onderhandelingen ook bij de autodealer, zij bieden vaak ook opties aan. BELANGRIJK: ONDERHANDEL EERST OVER EEN KORTING DAN PAS OVER EEN AUTOKREDIET.
  5. Nu u een laagste tarief heeft gevonden is het tijd om nog eens naar uw vertrouwde bank te gaan. Met de gegevens van het tarief.  Sta erop dat u als trouwe klant een lager tarief zou moeten kunnen krijgen. Veel succes.


Reacties zijn gesloten

Artikel Navigatie

css.php
Autokrediet in verschillende vormen

Een krediet op afbetaling, een autolening met 0% rente, Een balloncontract,... Er zijn veel verschillende vormen van kredieten mogelijk op...

Autofinanciering kiezen

Welke autolening moet ik nemen. Er zijn zodanig veel aanbieders dat u de bomen niet meer door het bos kunt...

Close