‘Stoners’ kunnen voortaan bij ING terecht

weedehandswagen


Door: Wout Jacobs
ZONDAG 02 MAART 2014 – 04u58

Tijdens een van mijn vele online surfsessies op allerlei autoblogs en fora kwam ik plots volgende reclamebanner van ING tegen het lijf. (Zie afbeelding onderaan artikel)
Het is nog niet volledig duidelijk als het om een onopzettelijke tikfout gaat of dat dit een nieuw soort krediet is dat exclusief bij ING te verkrijgen is. De lening voor uw ‘weedehandswagen’.
Op de website van ING kunnen we alvast niet veel informatie terugvinden over het concept van de weedehandswagen. In elk geval was het wel duidelijk voor een aantal van mijn hippie-vrienden. ‘Stoners kunnen voortaan bij ING aankloppen’. Een ‘stoner’ is volgens urban dictionary een persoon die veel wiet rookt. Bijgevolg is onze conclusie dat weedehandswagens importproducten zijn uit Jamaica ofwel wagens zijn waarin een jointje geen kwaad kan. Niettegenstaande dat het rijden onder invloed strafbaar is, is gebleken uit onderzoek van VAD dat ‘een jointje roken per dag zeker geen kwaad kan’. Het is best mogelijk dat ING samen met de jongsocialisten sp.a gaat voor de legalisering van dit onschuldig plantje. Omdat wij een serieuze redactie zijn, zullen we hieruit geen vaste conclusies trekken. Voorlopig beschouwen we deze reclamepublicatie als een ongelukje. Het blijft natuurlijk wel erg vreemd dat niemand van de reclameredactie bij ING dit heeft opgemerkt.
We volgen deze kwestie op…

banner_ing_auto55Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Artikel Navigatie

css.php
Autosalon afgelopen kredieten stijgen

Door: Wout Jacobs DONDERDAG 27 FEBRUARI 2014 – 11u52 BRUSSEL - Januari was een topmaand voor de autohandelaars. Met een...

De geldtank is leeg…

Door: Wout Jacobs WOENSDAG 22 JANUARI 2014 - 07u30 Bron: IBN BRUSSEL - Het steen der wijzen van de nationale banken...

Close