[Rentedaling] Autolening van Beobank met 2% goedkoper

Vermoedelijk naar aanleiding van de 91ste editie van het autosalon ,dat doorgaat in Brussel van 11 tot 20 januari 2013, heeft Beobank de prijzen voor een autolening serieus laten dalen. Vanaf nu kunt u uw autofinanciering al aanvragen tegen een tarief van 3,99% JKP in plaats van 5,99%.  We kunnen niet zeggen als dit gaat om een tijdelijke actie of een definitieve beslissing is. Naast het autosalon zou het ook kunnen te maken hebben met het feit dat Alpha Credit eerder zijn prijzen verlaagde naar 3,49%. Het autokrediet bij Beobank is nog steeds duurder, maar Beobank staat wel gelijk met de beste service en begeleiding voor het aangaan van uw lening.

Autolening simulatie laat nog goedkopere kredieten toe

Wanneer we wat gaan spelen met de simulator op de website kunnen we zelfs tot een rentetarief van 3,98% gaan. Het gaat hier om een kleine autolening van €2500 die wordt terugbetaald over een periode van 14 maanden. Alle andere simulaties geven 3,99% aan, wat nog steeds een goedkope autolening is.

Auto financiering 4,90%

Aarzel niet om uw autolening aan te vragen online via de website van Beobank voor deze actie eventueel afloopt !

Voorwaarden

  • Voorstel geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, een tweedehandswagen jonger dan 2 jaar, een mobilhome, een motor of een caravan.
  • Voorstel uitsluitend voor particulieren.

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikel Navigatie

css.php
[Actie] Autolening aan auto saloncondities

De autolening van AlphaCredit staat momenteel lager dan ooit dankzij de auto saloncondities. Lees snel meer over deze autofinanciering actie....

Autolening JKP

Wat is JKP ? Weet u nog steeds niet zeker hoe de JKP of jaarlijkse kostenpercentage in elkaar zit ?...

Close